äntligen är veckan slut !

som ni kanske har märkt är bloggen lite nere just nu men det är för jag jobbar hela dagarna och inte har tid att sitta vid datorn . jobbar ju 10-15 och sen hem äta lite och sen vidare till stallet för att försöka få i ordning lite på min häst som har blivit jätte dum den senaste tiden att fånga i hagen .. iblan kommer han när man ropar på han och iblan tar det upp till 1 timme att ta in han , mina vänner klarar inte att ta in han utan det måste vara jag och mamma som gör det om han absolut är ute själv ihagen då kan vem som helst ta in han . men har försökt att träna på att han ska lyssna på mig och kört lite horse man ship och jag tycker det har blivit mycket bättre med det dom första dagarna men nu är han sitt valiga jag igen så får väl träna det massa i veckan !
annars har jag inte gjort så mycket än jobber och stallet , träffat linus loch simon en hel del med på kvällarna med mycket skratt !
imorgon blir det att spändera eftermiddan och natten hos emelie med brudarna och lite grabbs , mysigt på midsommar men nu ska jag dra mig mot linus för lite mys och film .
stina, emelie, två från bandet drängarna, danni, jag och lilla jossie ! ♥